Smaakmarkt Wijk aan Zee

In de maanden juli en augustus is het weer tijd voor de jaarlijkse smaakmarkt op het Julianaplein in Wijk aan Zee. SOEP&ZO zal haar debuut maken op 11 juli, kom je ook proeven?

image

Het gezellige kunstenaarsdorp aan het strand, Wijk aan Zee, is jaarlijks het podium voor een diversiteit aan startende of al lang bestaande, lokale of rondreizende, kleine of grote bedrijven die zich willen presenteren. Onder andere de Smaaktmarkt is hier prachtig geschikt voor.

Een verzameling aan vrolijk gekleurde wagens verzamelt zich op het ronde plein aan de voet van de kerk waar het van begin tot eind een gezellige, drukke boel is. Kom langs en proef de verschillende ‘smaakmarktgerechten’ van SOEP&ZO, met passende prijzen. En uiteraard alle andere bijzondere iniatieven die hun waren aan de man brengen.

Naast heerlijke gerechten kan je onder het genot van een verscheidenheid aan verfrissende, soms bijzondere, dranken genieten van (live) muziek op het plein. De kinderen kunnen zich vermaken bij het springkussen en kijken hun ogen uit tijdens deze avonden. Kom langs in juli en augustus!

SOEP&ZO is met haar bijzondere soepen, salades en taartjes te vinden op de Smaakmarkt op het Julianaplein op o.v. 11 juli, 1 augustus en 15 augustus tussen 17:00 en 21:30 uur. Kom je proeven? Tot dan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s