Op weg naar de Smaakmarkt

SOEP&ZO zal op vrijdag 11 juli voor het eerst op de Smaakmarkt in Wijk aan Zee te vinden zijn. In de aanloop naar deze première van de soep en saladebar worden er een hoop voorbereidingen getroffen, inkopen gedaan en recepten geprobeerd.

Afgelopen vrijdag was de eerste uitvoer van de Smaakmarkt op het Julianaplein in Wijk aan Zee van dit jaar. Het was een gezellige drukte met vele bezoekers zowel uit het dorp als van ver. Iedereen wilde de bijzondere gerechten proeven van de creatieve koks uit de buurt en de verschillende horecagelegenheden die speciaal geselecteerde porties aanboden. Daarnaast kon er onder het genot van een wijntje of speciaalbier genoten worden van de mediteraanse live muziek van Quattro Diversi.

image

Met deze gezellige eerste avond vers in het geheugen, hebben we nog meer zin in aankomende vrijdag 11 juli. Dan staat SOEP&ZO van 17:00 tot 21:30 op de Smaakmarkt met twee soorten soep, een salade en diverse taartjes. Stuk voor stuk bijzondere gerechten, die ondanks de hoeveelheid op het bord, voor een fijne prijs aangeboden worden. De afgelopen dagen zijn alle recepten uitvoerig getest, geproefd en geperfectioneerd.

Naast het belangrijkste onderwerp, de gerechten, wordt er ook hard gewerkt aan de presentatie van SOEP&ZO. Na het ontwerpen van de visitekaartjes en de website is er hard gewerkt aan het verzamelen en maken van materialen met de herkenbare frisse uitstraling.

SOEP&ZO zal voor het eerst ooit haar producten aanbieden en we kijken er naar uit om iedereen te verbazen met de gerechten. We horen uiteraard graag wat je er van vindt! Na 11 juli staat SOEP&ZO ook op de Smaakmarkt in Wijk aan Zee op 1 en 8 augustus en elke eerste zaterdag van de maand op de Vers en Brocante markt in Beverwijk. Kom je ons opzoeken?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s