Debuut SOEP&ZO

Afgelopen vrijdag 11 juli bood SOEP&ZO voor het eerst haar verrassende gerechten aan tijdens de Smaakmarkt in Wijk aan Zee. Een succesvol debuut, op naar de volgende editie!

Van 17:00 tot 21:30 uur hadden bezoekers, zowel uit de buurt als van ver, de gelegenheid allerlei lekkernijen te proberen bij verschillende kramen  van particuliere fijnproevers en horeca gelegenheden. De Whiskeymo’s zorgde voor een gezellige muzikale sfeer met hun eigen, swingende versies van jaren ’40 en ’50 hits.

Bij SOEP&ZO kon men genieten van twee soorten soep, maïs en rode-biet, een goed gevulde mexicaanse salade en twee bijzondere cakes, carrot en lemon-lavendel. Alle gerechten met verse ingrediënten bereid, wat duidelijk te proeven was. Het nieuws over de smakelijkheid van de gerechten ging als een lopend vuurtje en al snel kwamen er een hoop bezoekers een blik in de pan werpen en zich wagen aan de gezonde en vooral erg lekkere soepen, salade en taartjes.

Aankomende vrijdag 18 juli staat SOEP&ZO weer op de Smaakmarkt in Wijk aan Zee, dit keer met nieuwe maar net zulke bijzondere gerechten. Kom je proeven?

Fotografie door Paul Hallmann©

2 thoughts on “Debuut SOEP&ZO

  1. Heerlijke soepen, cakes en taarten. Kwaliteit staat hoog in het vaandel.
    Kijk uit naar vrijdag, heel benieuwd wat ons wordt voorgeschoteld! (y)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s