De Vers & Brocante markt

Iedere eerste zaterdag van de maand wordt er in de Zeestraat te Beverwijk een bourgondische markt gehouden die plezier en gezelligheid hoog in het vaandel heeft staan. Op deze Vers & Brocante markt kan je heerlijk struinen tussen bijzondere spulletjes of genieten van een hapje en drankje. SOEP&ZO is ook aanwezig om de lekkere trek te stillen. 

De Vers & Brocante markt staat er inmiddels om bekend dat het een dagje plezier in Beverwijk is. Slenter langs alle kraampjes met brocante meubels en spullen, landelijke accessoires en consumpties van alle Beverwijkse ondernemers en lokale topproducten van standhouders van heinde en verre. Klets gezellig bij op één van de terrassen en geniet van de live muziek. Tussendoor doe je de boodschappen voor het weekend, waarin je wel wat smakelijke luxe verdient. Van al dit struinen en rondneuzen wordt men hongerig en dan kan er genoten worden van de verse, homemade gerechten van SOEP&ZO. De soepen en taarten, cakes en koeken met verrassende ingrediënten liggen voor je klaar.

Kom proeven, genieten en beleven… Bienvenue in de Zeestraat Speciaalstraat!

Fotografie door Paul Hallmann©

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s