Koninginnenmarkt 2015

Op 24 en 25 januari 2015 van 14.00 tot 19.00 uur vindt de Koninginnenmarkt plaats op het Julianaplein te wijk aan Zee, twee middagen vol vermaak en muziek. Voor jong en oud, voor de schaakliefhebber en voor de schaak-leek. SOEP&ZO is aanwezig op zaterdag.

Koninginnenmarkt 2015 Wijk aan Zee

De populaire zomerse SMAAKMARKT wordt dit weekend omgevormd tot een winterse variant. Daarmee bedanken Wijk aan Zee en haar inwoners alle schaakgasten voor hun komst naar het Tata Steel Chess Tournament 2015. SOEP&ZO is op zaterdag de 24e aanwezig en zal meedoen met de snertbattle! Verder bieden we weer heerlijk verrassende soep, onze beroemde Carrot Cake, chocoladekoeken en winterse muffins aan. Kom je gezellig bij ons langs?

Wat is er te beleven?

Snertbattle met prijsuitreiking o.l.v. een topkok, schaakfilms in de Yakfa cinema, Bertje Doperwtje, Jan Kaas, Gemengd mannenkoor Wazmank met een speciaal geschreven schaaklied, IJscarver Maxim Gazendam, prijsuitreiking THIS IS MY MOVE, openstelling radarbunker…

Wat is er te verkrijgen?

De welbekende heerlijke soep, taarten en koeken van SOEP&ZO, Waffels op wielen, halve gegrilde kippen van Joeri, oranje linzensoep van Annemarieke, lekkere vis van Bob, de befaamde saté en soto soep van Ashi, de beste hamburgers, natuurlijk van de Beef Chief, warme chocolademelk en gluhwein…

KONING & KONINGIN

Op 25 januari is er een kroning op het Julianaplein van de winnaar van het Tata Steel Chess Tournament 2015 en zal een ijskoningin herrijzen en langzaam weer verdwijnen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s