24 uur SOEP&ZO op Samenloop voor Hoop Heemskerk

Op zaterdag 25 en zondag 26 juni wordt er samen, met zoveel mogelijk teams, 24 uur lang gewandeld voor KWF Kankerbestrijding. De Samenloop Heemskerk vindt plaats in park Vlaskamp / Broekpolder en de start is op 25 juni om 14:00 uur. Het thema van 2016 is ‘CELEBRATE LIFE!’ Want het leven moet gevierd worden! SOEP&ZO zal gedurende het gehele evenement aanwezig zijn met heerlijke, verse gerechten.

Je kan je nog inschrijven als team, maar ook als vrijwilliger, survivor en/of sponsor.

Op een SamenLoop staan we stil bij kanker én vieren we het leven. Tijdens de wandelestafette zijn er muziekoptredens, een braderie en verschillende ceremonies waarbij iedereen welkom is. Zo maken we samen het verschil. Elke SamenLoop wordt van begin tot eind georganiseerd door vrijwilligers.

SOEP&ZO op de Samenloop

Maar liefst 24 uur lang zal SOEP&ZO de deelnemers en spectators voorzien van de nodige culinaire brandstof. Een groot deel van de opbrengst komt ten goede aan het KWF, welke gerechten we zullen aanbieden wordt nog bekend gemaakt. Eigenaresse Charlotte Julia Scheelings voelt zich enorm verbonden aan het doel van de Samenloop voor Hoop en wenst alle teams heel veel succes toe! Verder roept ze iedereen op om gezellig langs te komen, kijken en eten!

Drie jaar SamenLoop voor Hoop

In 2014 was de Samenloop voor de eerste keer in Heemskerk, wat een groot succes was. Met bijna 40 teams en een totaalopbrengst van meer dan 40.000 euro. Een prachtig weekend met vele emoties, hoogtepunten en vooral saamhorigheid.

In 2016 gaan wij het Samenloop evenement nog grootser, mooier en succesvoller maken! Ben je er ook bij? Dat kan op vele manieren: als bezoeker, als deelnemer, als sponsor, als survivor maar ook als vrijwilliger. Dit fantastisch, gezellig en toch ook op momenten emotioneel evenement mag je simpelweg niet missen… Meld je aan!

Altijd komen 3 vaste ceremonies terug

De Openingsronde met survivors

Onder warme aanmoediging van familie, vrienden en andere belangstellenden lopen mensen die kanker hebben of hebben gehad de eerste ronde over het parcours. Zo laten we zien dat er hoop is en dat we er voor elkaar zijn.

De Kaarsenceremonie

’s Avonds verlichten kaarsenzakken met persoonlijke boodschappen het parcours. En met een speciale ceremonie herdenken we dierbaren, steunen we elkaar en vieren we dat mensen kanker hebben overwonnen.

De Slotceremonie

Na 24 uur wandelen loopt iedereen samen deze feestelijke laatste ronde. Aan het eind wordt de opbrengst bekendgemaakt en de cheque overhandigd aan KWF Kankerbestrijding.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s