SOEP&ZO op locatie

Wist je dat SOEP&ZO ook de catering verzorgt op locatie? Dit kan variëren van een soep en salade buffet op bijvoorbeeld een verjaardag tot een bepaalde, op maat gemaakte snack voor een bruiloft of jubileum. Alles is mogelijk en naar wens te verzorgen!

Afgelopen weekend was SOEP&ZO aanwezig bij de prachtige bruiloft van Lynn en Ernst in Vught. Vanaf 00:00 serveerden we de heerlijke, mooi opgemaakte late night snack uit: mini classic hamburgers en een portie mini french fries met grof zeezout en rozemarijn. De gasten hebben smakelijk gegeten en feest gevierd en wij hebben een gezellige avond gehad. SOEP&ZO wenst het bruidspaar alle geluk toe in de toekomst!

Voor meer informatie over de mogelijkheden van catering op locatie, neem contact op met info@soepenzo.com.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s